Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Hullen
Markt 67
7701 GW DEDEMSVAART

Openingstijden

Ma: 13.00 - 18.00 uur
Di: 09:30-18:00 uur
Wo: 09:30-18:00 uur
Do: 09:30-18:00 uur
Vr: 09:00-21:00 uur
Za: 09:00-17:00 uur
Zo: gesloten

Drankenspeciaalzaak Hullen úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

Lekkere toppers! Voor iedereen met een Carnavalshart

Lekkere toppers! Voor iedereen met een Carnavalshart ❤

ALAAF!

Alaaf is dè Carnavalsgroet vanuit de Carnavalswereld. Maar deze uitspraak stamt niet uit Limburg of Brabant, maar uit Rijnland (voornamelijk uit Keulen) Duitsland zelfs. Verrassend hè!

De uitspraak ‘Alaaf’ wordt veelal gebruikt bij het samen proosten. Waar de kreet ook vandaan komt maakt voor de Carnavalsvierders niks uit. Het gaat om het samenzijn en uiteraard de gezelligheid!

Lekkere toppers van úw topSlijter!

TOPPER 1 | Puschkin Red

Puschkin Red Vodka - Lekkere toppers NB - úw topSlijter

Een authentieke Russische vodka!

In de jaren 60 van de vorige eeuw werd Puschkin voor het eerst gelanceerd in een legendarische reclamecampagne met Vilim Vasata en Charles Wilp. De held van de campagne was Frank S. Thorn, een man die wist hoe hij moest overleven. Zelfverzekerd, onverstoorbaar en altijd meester van de situatie, reisde hij met de Puschkin beren van het ene avontuur naar het andere. De twee waren overal te vinden op de evenaar, in het poolijs, maar ook in luxe bars en op aantrekkelijke jetset feesten. Frank besprak zijn eigen kijk op de dingen, in diepe filosofische gesprekken met zijn rustieke metgezel. Het thema van de twee: Puschkin - voor stoere mannen. Het resultaat: Puschkin werd al snel de meest succesvolle vodka in Duitsland!

Ook lekker in de mix!
Puschkin Red is ook lekker met Sprite, Fanta sinas of sinaasappelsap.

TOPPER 2 | Berentzen Apfelkorn

Berentzen Apfelkorn - Lekkere toppers NB - úw topSlijter

Supertoll!

Zodra Berentzen Apfelkorn in beeld komt, begint het feest pas echt! Berentzen Apfelkorn behoort al enkele decennia tot de populairste partydranken van Nederland en is niet meer weg te denken uit de partyscene. Veel liefhebbers kennen Apfelkorn van de wintersport en beleven de après-skisfeer graag opnieuw, maar ook tijdens Carnaval is een Apfelkorn een veel gehoorde bestelling aan de bar.

Ook lekker in de mix!
Berentzen Apfelkorn is de enige échte Apfelkorn en wordt gedronken als shot of in de mix met Spa Rood.

Met Berentzen is het altijd feest!

TOPPER 3 | Trojka Vodka Pink

Trojka Pink Vodka - Lekkere toppers NB - úw topSlijter

Een vodka likeur voor elke (Carnavals) mood!

Trojka is van oorsprong een Zwitsers product en is daar al jaren de nummer 1 vodka. In Nederland is Trojka vooral bekend door haar felroze fles.
Maar Trojka heeft meer te bieden: een vodka met intense en unieke smaken en flessen in alle kleuren van de regenboog! Met Trojka kunt u rekenen op instant fun en dat maakt Trojka dan ook een echt partymerk!

Het maakt niet uit waar u bent of hoe u zich voelt, er is altijd een Trojka flavour die bij uw mood past!

Ook lekker in de mix!
Trojka Pink heeft een fris zoete smaak van aardbeien en fruitige cranberries gebaseerd op vodka, wat een verfijnde bite geeft aan de shot, cocktail of mixdrank in combinatie met Sprite, Fanta sinas of tonic!

Maak er zelf een feestje van en GENIET!