Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Hullen
Julianastraat 74
7701 GN DEDEMSVAART

Openingstijden

Ma: gesloten
Di: 10:00-18:00 uur
Wo: 10:00-18:00 uur
Do: 10:00-18:00 uur
Vr: 09:00-20:00 uur
Za: 09:00-17:00 uur
Zo: gesloten

Drankenspeciaalzaak Hullen úw topSlijter 100% vakmanschap

Assortiment

Exclusief topSlijter
Aanbieding

Merser Double Barrel London Blended Rum

(0,0 / 5)
Merser Double Barrel London Blended Rum
Merser Double Barrel blend is gecreëerd door eerst vakkundig gerijpte rum te verkrijgen uit Barbados, Jamaica, de Dominicaanse Republiek en Panama. Deze verschillende rum ‘componenten’ worden hierna in London geblend en een aantal maanden op vat gelegd om te rusten. Daarna worden ze zorgvuldig gebotteld. Zonder toevoeging van kleur of suikers.

Gedistilleerd in de Caribbean, gemaakt in London.
Meer dan honderd jaar geleden waren de straten van Londen een bruisend netwerk van ‘rum blending houses’. De vaardigheid en bedrevenheid zat hem hier niet in het distilleren, maar in het verkrijgen en het blenden van de spirit. De bedrijven waren klein en hun reputatie was zo goed als de laatste batch welke ze produceerden.

Op een dag stopte deze handel. Er was simpelweg geen markt voor hoge kwaliteit en small-batch rum. Kosten drukken en de industrialisatie zorgden ervoor dat de productie ergens anders werd gedaan. Een geweldige vaardigheid welke London bezat verdween op de achtergrond. Tot nu…

Charles Merser & Co. is London’s eerste rum blending house sinds meer dan 100 jaar. Het doel is duidelijk: door middel van traditionele Engelse rum blending technieken, rum uit London weer terug op de kaart zetten. Zoals vroeger, wordt de beste gerijpte rum uit de Caribbean gehaald en in London geblend en voor een tweede periode in vat ten ruste gelegd. Deze unieke vaardigheden volgen de tradities welke zijn ontstaan in de 17e, 18e, en 19e eeuw. Zoals toen, worden er geen kleurstoffen of suikers toegevoegd.

The Hayman Family.
De familie achter Charles Merser & Co. is niemand anders dan de familie Hayman, uiteraard bekend van Hayman’s Gin. Vanuit het blending house in Londen werken zij samen met hen team om nieuwe en innoverende rum blends te produceren om met de hele wereld te delen. Charles Merser & Co. is een voortzetting van de jarenlange betrokkenheid van de familie Hayman bij de Londense rum handel. Generaties lang was de familie betrokken bij het inkopen van rum uit de ‘West India Docks’ om zo hen eigen blends te creëren. Vandaag de dag zijn ze blij om deze lange erfenis voort te zetten door een verloren ambacht terug te brengen naar Londen.
€ 32,22
Fles
In winkelmand

Etiketinformatie

Land van Herkomst
Schotland
Inhoud
70 CL
Alcoholpercentage
43.1% vol
Soort rum
Bruin
Geur
zoetheid van vanille met tonen van tropisch fruit en een karakter van getoast eiken.
Smaak
Verwarmend en genereus met zachte tonen van vanille, tropisch fruit en wijnachtige tonen.
Afdronk
Meer getoast eiken, tonen van zoete vanille en banketbakkersroom.
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product
Plaats een review