Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Hullen
Julianastraat 74
7701 GN DEDEMSVAART

Openingstijden

Ma: gesloten
Di: 10:00-18:00 uur
Wo: 10:00-18:00 uur
Do: 10:00-18:00 uur
Vr: 09:00-20:00 uur
Za: 09:00-17:00 uur
Zo: gesloten

Drankenspeciaalzaak Hullen úw topSlijter 100% vakmanschap

Assortiment

Exclusief topSlijter
Aanbieding

Lagavulin Distillers Edition 2022

(0,0 / 5)
Lagavulin Distillers Edition 2022
Distillers Editions zijn verkrijgbaar sinds 1997; een jaarlijkse release in beperkte oplage, die allemaal trouw blijven aan hun oorsprong, maar toch een rijke diepte, complexiteit en smaaknuance bezitten die niet te vinden zijn in de reguliere releases. Deze uitstekende Lagavulin-whisky werd eerst gerijpt in Amerikaanse en Europese eiken navulvaten. Het tweede rijpingsproces vindt plaats in doorgewinterde Pedro Ximenz en Amerikaanse eikenhouten vaten
€ 123,96
Fles
Huidige voorraad: 12
In winkelmand

Etiketinformatie

Land van Herkomst
Schotland
Regio
Islay
Inhoud
70 CL
Alcoholpercentage
43% vol
Soort whisky
Single Malt
Smaaktype Whisky
Krachtig & Rokerig
Geur
Diepe en expressieve aroma's van donker eikenhout en rozijnen gedoopt in likeur onthullen het zoete wijnvat en houden de gretige turf tegen, terwijl geurige rokerige tonen worden omhuld met geaarde tonen van eikenhout en wijn. Na verloop van tijd stijgt de rook op alsof het de onverzadigbare intensiteit binnenin weerspiegelt.
Smaak
Een natuurlijke kracht, in het begin olieachtig en zoet-pittig. De zoetheid is volledig geïntegreerd maar nooit overweldigend, met een fruitige, rozijnenzoete rokerigheid rijk aan donkere intentie en geroosterde mout in gelijke mate. De rokerigheid neemt toe naarmate de turf intreedt. Zout voegt hieraan toe en de smaak wordt droog, met hints van espressokoffiedik. De rijke zoetheid is mooi geïntegreerd met rook, zout en kruiden.
Afdronk
Extreem lang en donker rokerig; heerlijk verwarmend in zijn diepe, donkere eikenkruiden. Aanhoudende rook in de afdronk.
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product
Plaats een review