Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Hullen
Julianastraat 74
7701 GN DEDEMSVAART

Openingstijden

Ma: gesloten
Di: 09:00-18:00 uur
Wo: 09:00-18:00 uur
Do: 09:00-18:00 uur
Vr: 09:00-18:00 uur
Za: 09:00-17:00 uur
Zo: gesloten

Drankenspeciaalzaak Hullen úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

Lazy Bay | Jaarwijn 2022

Lazy Bay Jaarwijn 2022!

Lazy Bay jaarwijn 2022- NBFB - úw topSlijterDe Lazy Bay Chenin Blanc-Sauvignon Blanc en de Lazy Bay Cabernet Sauvignon-Merlot zijn als de lekkerste wijnen vanuit de topSlijter proefcommissie naar voren gekomen!

De jaarwijn moet kwalitatief goed zijn en het moet een toegankelijke wijn zijn. Zodat de wijn door veel mensen lekker bevonden wordt. En dat moeten we vieren!The Lazy Bay Style

Zuid-Afrika is een land dat bekend staat om zijn indrukwekkende natuur. Het land is grotendeels bergachtig, maar er zijn ook veel grote en mooie baaien waaronder False Bay. Het uitzicht vanuit de wijngaarden op het beschutte water van False Bay, welke bekend staat om zijn zacht kabbelende golven, vormde de inspiratie voor de relaxte stijl van de Lazy Bay-wijnen.

Waarom verkozen tot jaarwijn 2022?
Een mooie, fruitige én toegankelijke wijn voor veel wijngenieters. “Een échte uitblinker”!
Dat kwam naar voren tijdens de eerste kennismaking met de Lazy Bay wijnen. En daarmee zijn de Lazy Bay wijnen door de proefcommissie als lekkerste bestempeld en gekozen tot dé jaarwijn 2022!

Lazy Bay | Cabernet Sauvignon-Merlot
Lazy Bay Cabernet Sauvignon-Merlot is een makkelijk drinkbare rode wijn. In de mond valt direct het gulle bessenfruit op, afgerond met een vleugje eikenhout en een zachte afdronk.

Herkomst: Western Cape, Zuid-Afrika
Proefnotitie: mooi samenspel van de krachtige Cabernet Sauvignon en de elegante Merlot. De wijn heeft aroma’s van rijp bessen- en kersenfruit, cacao en een lichte houttoon. Licht stevig, met donker bosfruit, een rokerige ondertoon en een zachte afdronk
Wijn-spijscombinatie: rundvleesgerechten, pasta bolognese, gevogelte, stoofgerechten, rijpere kazen
Serveertemperatuur: 16-18 °C 

Lazy Bay | Chenin Blanc - Sauvignon Blanc
Lazy Bay Chenin Blanc - Sauvignon Blanc is gemaakt in een zuivere, frisse stijl waarbij de nadruk op het fruit ligt. In de smaak heerlijk tropisch fruit, waarbij de knisperend frisse afdronk voor tegenwicht zorgt.

Herkomst: Western Cape, Zuid-Afrika
Proefnotitie: mooi samenspel van de frisse Chenin Blanc en de stuivende Sauvignon Blanc. In de neus aromatisch, met aroma’s van tropisch fruit, groene appel en peer. De wijn smaakt fris, fruitig, met tonen van groene kruiden en tropisch fruit
Wijn-spijscombinatie: gerechten met vis of schaal-schelpdieren, kip, salades, Franse en Hollandse jonge kaas
Serveertemperatuur: 8-10 °C 

Jaaractie!
Deze wijnen zijn het gehele jaar 2022 bij úw topSlijter in de aanbieding, 6 flessen voor slechts € 29,99!
Klik hier voor de aanbieding.