Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Hullen
Julianastraat 74
7701 GN DEDEMSVAART

Openingstijden

Ma: gesloten
Di: 10:00-18:00 uur
Wo: 10:00-18:00 uur
Do: 10:00-18:00 uur
Vr: 09:00-20:00 uur
Za: 09:00-17:00 uur
Zo: gesloten

Drankenspeciaalzaak Hullen úw topSlijter 100% vakmanschap

Assortiment

Exclusief topSlijter
Aanbieding

Loch Lomond Original Single Malt Whisky

(0,0 / 5)
Loch Lomond Original Single Malt Whisky
Loch Lomond Original Single Malt wordt zorgvuldig gerijpt, voordat deze, voor een perfecte harmonie van smaak en aroma, samengaat met de fijnste eiken vaten. Het resultaat is een elegante soepele en volle whisky die bijzonder makkelijk te drinken is. Een Single Malt whisky met een onderscheidend karakter met hints van rook en turf.
€ 25,61
Fles
In winkelmand

Etiketinformatie

Land van Herkomst
Schotland
Inhoud
70 CL
Alcoholpercentage
40% vol
Soort whisky
Single Malt
Smaaktype Whisky
Medium & Granig
Kleur
amber
Geur
een eerste indruk van donker, warm leer, dat zich vervolgens opbouwt naar een meer Highland heideachtig karakter. Deze donkere tonen maken geleidelijk plaats voor een zoetere, moutachtige aanwezigheid. Deze aromatische rijkheid sluit af met lichtere en meer subtiele houttonen die zich aan het eind duidelijk profileren.
Smaak
een uitgesproken smaak van mout, met smakelijke zoete graantonen die zich opbouwen tot een bijna romige textuur in de mond. In het midden palet is sprake van een uitgesproken nootsmaak, de textuur en smaak van paranoten. Tot slot wordt op de achtergrond een enigszins wrange citroentoon vluchtig waargenomen.
Afdronk
de smaak van citroen neemt af en de finish verandert in meer conventioneel zoet. Hints van donkere melasse ontwikkelen zich tot een donkerder finish van vage hints van citroenschillen die de algemene rijke en zoete tonen compenseren.
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product
Plaats een review